A fost odată ca niciodată un tânăr deschis la orice era nou și în general ce era “ediție limitată”. Acel tânăr sunt eu, cel care va scrie acum și care s-a îndrăgostit iremediabil de ceea ce înseamnă “sailing”. Haideți sa va spun și de ce.

De ce este bine ca în viață sa nu spunem nu?!

Intr-o zi, cineva, o cunoștință, un prieten va veni la tine și te va invita undeva, unde nu ai mai fost niciodată și crezi ca nu poți face fata, sau iti este imposibil sa crezi ca poți face acel lucru. Sfatul meu: du-te! Dica….du-te… nu ai ce pierde, în schimb ai putea descoperi ceea ce la mine s-a transformat într-o afacere, un mod de viață, o iubire și  un mod perpetuu de a-mi petrece vacantele.

Am plecat cu un catamaran, intr-o zi calda de Octombrie, cu o “ceata” de 10 flăcăi, pe întinderea marii Egee, care m-a fermecat de la “primul dans” pe valuri și asta a fost.

Vreau sa știi ce am simțit atunci și ce simt acum.

Am simți ca este cel mai frumos lucru pe care îl poți face și sentimentul cel mai “dulce” pe care ți-l poate imprima pe retina și în suflet un mod de a-ți petrece vacanta…a fost, este și va fi (pentru mine) CEL MAI TARE FENOMEN…EVER! O MINUNE!

Mai fusesem cu barca de multe ori înainte sa mă urc pe un yacht cu vele, dar din punctul meu de vedere nu se compara și parca par doua lucruri total diferite.

Despre vele pot spune ca te duc intr-o alta lume, în care plutirea este lina, fina și cu siguranță iti oferă liniștea de care ai nevoie după o perioada agitata și stresanta. Barca cu vele este silențioasă și te duce dintr-un loc în altul fără graba, oferindu-ti posibilitatea sa observi natura pe îndelete.

Despre vele nu pot spune decât ca merita, trebuie și este necesar sa mergi măcar o data în viață cu astfel de barca.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish