Era una dintre ultimele zile de vacanta împreună cu 19 dintre cei mai nebunatici oameni și cu 2 catamarane monstruoase dar în același timp mega-luxoase. Cum se întâmplă de obicei spre sfârșitul unei vacante, începi sa grabesti lucrurile pentru ca iti dai seama ca nu ai timpul necesar sa faci chiar tot ce ți-ai propus, iar minutele parca se scurg cu mai multa repeziciune ca de obicei.

Era o dimineață mirifica, în care mirosul florilor de pe insula se împletea cu cel al lāmâilor din apropiere și cu puternicul abur de prăjit al cafelei scurse dintr-un espressor, la care tânjam cu toții încă dinainte sa coboram din pat. Am adunat “gang-ul” cu greu și am început ziua, cu ceva glume și cu povestiri despre ce va fi.

După “tratamentul” aplicat, am pornit motoarele, tot echipajul s-a aranjat pe posturi și ușor ne îndreptăm către ceea ce avea sa devină “O zi de povestit nepoților”. Am ajuns relativ repede la Russian Bay, un loc unde însuși Poseidon credem ca a poposit, cu voie buna și muzica eleganta, ne-am ales locurile de ancorare și am aruncat “greutățile” de fier, care ne-au țintuit în acel miraculos golf.

A fost baie, șpriț, dans, ras, fotografiat, sārituri în apa, bronz, filmări cu drona din dotare, schimb de bărci și experiențe, discuții pe diferite subiecte și chiar o porție buna de somn. Acest loc este unul dintre acelea în care te-ai putea obișnui foarte repede și ți-ar trebui o viață sa te plictisești.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish