De câte ori nu ai visat cu ochii deschiși la o petrecere pe un yacht de lux, sau la o plimbare prin insule mirifice purtat de vânt, la bordul unui velier?

ACUM este momentul să-ți împlinești visul.

MAKE WAVES îți oferă posbilitatea de a petrece o săptămână minunată alături de prietenii tăi sau de alte persoane cu aceleași hobby-uri, șerpuind printre insule, admirând natura, pescuind toni sau dansând ca și cum nimeni nu te-ar vedea. Excursiile cu velierul nu se pot povesti oricât de bun narator ai fi, ci ele mai degrabă se simt, iar acest “virus”, odată căpătat
nu îți mai dă liniște niciodată.

Noi îți organizăm plecarea, sfătuindu-te si dându-ți cele mai bune sugestii vizavi de modelul de barcă care ți se potrivește, perioada anului care te satisface pentru a-ți îndeplini visul, bugetul alocat și traseul viitoarei tale călătorii.

Evenimente speciale

 

 

Te-ai gândit vreodată să îți organizezi evenimentul special altfel?
– Petrecerea burlacilor
– Ziua de naștere
– Cununia
– Nunta
– Luna de miere
– Întâlnirea cu vechi și buni prieteni
– Vacanță cu copiii
– Filmări sau ședințe foto profesionale

Team Building

Oferă-le angajaților și partenerilor tăi o experiență deosebită pe care nu o vor uita niciodată.
De la grupuri de 8 până 100 de persoane, compania noastră vă poate organiza în totalitate o vacanță de 7 zile, pe yachturi de lux și chiar un orar de evenimente atractive care să-i angreneze pe toți participanții în a descoperi un mod nou și inedit de a se distra.
– Vizitare fabrici ulei
– Pescuit la ton
– Regata ad-hoc
– Karaoke in club
– “Fii o zi căpitan de yacht”
– Degustări de vinuri
– Party sails
– Vizitare monumente istorice
si biserici sau manastiri
– Plimbari cu ATV-uri
– Mese festive cu fructe de
mare proaspete

Închiriere yacht

Toate barcile sau yacht-urile noastre sunt echipate complet si se pot inchiria cu sau fara echipaj. Pentru a închiria o barca fara echipaj, una dintre persoanele care calatoresc trebuie să aibă un certificat de competență recunoscut internațional si valabil (echivalentele ASA și RYA pot fi convertite cu ușurință).
Este recomandabil ca cel puțin unul dintre membrii echipajului dvs. să dețină, de asemenea, un certificat RYA Competent Crew sau un echivalent.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sau să consultați lista noastră de întrebări frecvente de pe site.
Daca doriti sa va organizati o vacanta cu barca, este de preferat sa ne contactati cu cel putin 6 luni inainte de plecare.

    Selectează barca

    Selectează data

    Număr persoane

    Selectează bugetul

    en_USEnglish